Wordt Di-rect nog eigenlijk als band geboekt?

Band boeken

Nadat bandlid Tim Akkerman besloot Di-Rect te verlaten voor een persoonlijke carrière, kwam de live band uiteindelijk in de problemen. Er moet een nieuwe zanger worden gevonden om de leegte van Akkerman te vullen. Via het tv-programma “Wie is Di-Rect?” Vond de band de juiste persoon, namelijk Marcel Veenendaal. Maar hoe zit het met hun prestaties? Zijn ze net zo populair als voorheen?

Hoewel Tim Akkerman is vertrokken, is Di-Rect nog steeds erg populair onder de fans. De nieuwe leadzanger zorgt voor een andere motivatie, maar de afwezigheid van Tim hoor je nog steeds onder de bandleden. Na 2009 zijn er 3 albums uitgebracht, waarvan er één bovenaan de hitlijsten stond. Di-Rect boeken als band is de wens van iedere Nederlandse muziekliefhebber. Na al die jaren kunnen de fans er nog steeds geen genoeg van krijgen. Hoewel de band vroeger optrad voor jonge dames, is het nu vooral voor muziekliefhebbers waar ze voor optreden. 

Band boeken

Met de komst van corona zul je denken dat Di-Rect rustig bezig is. Maar integendeel, er zijn meerdere wegen naar Rome. Door de omstandigheden past de band zich aan net als ze deden bij het vertrek van Tim. Dit is te zien aan hun livestream optredens die ze hebben. Ze boekten zichzelf als band zodat fans nog steeds van hun optreden kunnen genieten. Mocht de band om de volgende redenen niet geboekt kunnen worden door de maatregelen, dan zorgt Di-Rect ervoor dat zij naar hun fans gaan 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *