Tips voor het beste carnavalskostuum

Ben je van plan om dit jaar de carnaval te bezoeken in Eindhoven, Breda of Tilburg? Dan kun je hier natuurlijk niet zonder kostuum aanwezig zijn. Met een kostuum ben je echt onderdeel van dit feest. Wil je dit jaar met carnaval echt de show stelen met jouw kostuum? Volg dan deze tips op. 

DIY kostuum

Je had een geweldig idee waarmee jij de show zou stelen op carnaval, maar nu blijkt dat je kostuum al uitverkocht is of dat het niet meer op tijd binnen kan zijn. Wat nu? Gelukkig kun je heel veel onderdelen van een kostuum zelf maken. Denk bijvoorbeeld aan hoorns van een helm. Die kun je heel eenvoudig maken met aluminiumfolie. Ook een cape is eenvoudig te creëren met spullen die je thuis hebt liggen. Door creatief te zijn kun je jouw favoriete kostuum helemaal zelf maken met de spullen die je thuis hebt liggen. 

Carnavalswinkel

Wil je liever niet zelf een kostuum maken of ben je niet creatief genoeg? Schaf dan tijdig je favoriete kostuum aan in een carnavalswinkel online. Een van deze speciaalzaken is De Feestspecialist XXL. Hier vind je allerlei soorten kostuums in de meest uiteenlopende thema’s. Zo vind je altijd een kwalitatief kostuum die perfect bij jou past. En reken maar dat jij hiermee zal opvallen tussen de feestende menigte. 

Duo kostuum

Ga je samen met je vriend of vriendin naar carnaval? Dan kun je goed opvallen door de kostuums te matchen met elkaar. Denk bijvoorbeeld aan je te verkleden zoals Shrek & Fiona, Super Mario & Luigi of Woody & Buzz Lightyear. Doordat iedereen kan zien dat jullie matchen, goed over jullie kostuum hebben nagedacht en bij elkaar horen, zullen er veel ogen op jullie zijn gericht.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.