Alle soorten lockers voor evenementen op een rijtje

Wanneer je een evenement organiseert zijn er ontzettend veel dingen waar je rekening mee moet houden. Van het huren van geluidsinstallaties tot aan het inhuren van beveiliging. Ook is het van groot belang om lockers te huren. Elk evenement biedt de mogelijkheid aan hun bezoekers om spullen op te bergen. In dit artikel bespreek ik alle soorten lockers die je kunt huren voor een evenement.

Elektronische lockers

Tegenwoordig zijn er steeds meer evenementen die gebruik maken van elektronische lockers. Dit zijn ruime lockers die met een unieke code door de gebruiker zelf geopend kan worden. Dit is erg handig voor zowel de organisatie als voor de bezoekers. Voor de organisatie is er namelijk geen personeel meer nodig en voor de bezoekers is het fijn dat er geen lange rijen meer zijn.

Lockers met sleutelslot

De meest gebruikte lockers op evenementen zijn toch wel de traditionele lockers met sleutelslot. Deze lockers bevatten een cilinderslot en het deurtje is gemaakt van extra dik staal. Het nadeel van deze lockers is dat de bezoekers de hele dag met een sleutel op zak lopen. Hierdoor bestaat er altijd een kans dat de bezoekers de sleutel kwijt raken.

Lockers met muntslot

Lockers met een muntslot worden ook veel gebruikt op evenementen of op festivals. De lockers met muntslot zijn in meerdere formaten te huren. Zodra de bezoeker een euromunt in het werpt gaat de locker open. Er zijn echter tegenwoordig steeds meer mensen die geen contant geld meer op zak hebben. In dat geval kan het ook handig zijn om een locker te huren dat het mogelijk maakt om met pinpas te betalen.

Wil je graag meer informatie over elektronische lockers? Neem dan zeker een kijkje op https://www.elockers.nl/ 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.